Weekendophold med børn

Vi byder velkommen hos Hotel Living Suites

BOOK OPHOLD ANMOD OM LANGTIDSOPHOLD

Book et weekendophold med børn

Leder du efter et sted, hvor du kan tage børnene med på et weekendophold? Hvis du og din familie trænger til at komme væk fra hverdagens kødgryder, er du mere end velkommen på Hotel Living Suites i Nærum. Vi tilbyder praktiske og fuldt-udstyrede hotellejligheder og booker du et af vores studios, er der en hyggelig hems med seng til børnene.

Vi har tænkt funktionelle løsninger ind i designet af vores hotellejligheder, som alle har en privat balkon med uderum til hyggelige stunder. Køkkenet er fuldt-udstyret og har køleskab og kogeplader, så når sulten melder sig, behøver der ikke gå lang tid før du og din familie igen er mætte og tilfredse. Supermarkeder har vi tæt på og er I til takeout, har vi flere muligheder i nærområdet. Vores hotellejligheder er derfor særdeles velegnede, hvis du leder efter et weekendophold med børn.

Hvad koster et weekendophold?

Hvis du holder øje med vores tilbud og kampagner, kan der være penge at spare. Booker du mindst to overnatninger i en studiolejlighed på udvalgte datoer, kan du spare op til 20%. Vi har også gode deals ved ophold på 8 og 30 nætter, så følg med på vores hjemmeside og book et weekendophold med børn hos Hotel Living Suites.

Du har masser af muligheder for at finde underholdning, når du bor på Hotel Living Suites. Alle vores hotellejligheder er udstyret med et Apple TV, hvor du kan tilgå dine private streamingtjenester og vi har et særligt Gaming Room med underholdning for børn og barnlige sjæle. Du kan også træne gratis hos SATS Fitness under dit ophold.

Tag på forlænget weekendophold på Sjælland med børn

Fra Hotel Living Suites kan du hurtigt komme på motorvejsnetværket der forbinder dig med hele Sjælland. Det er let at komme rundt, så skal du på forlænget weekendophold med børn på Sjælland, er Hotel Living Suites klar til at byde jer velkommen.

Skal I besøge Sjællands forlystelsesparker, ligger BonBon-Land en times kørsel fra Nærum, og Lalandia i Rødby kan nås på cirka to timer. Tivoli i København og Bakken, som nærmest ligger i vores baghave, er også populære valg med diverse forlystelser, restauranter og sæsonbaseret underholdning.

Når børnene skal af med lidt energi, kan vi anbefale Tusindbensruten der ligger på Mariehøj Naturlegeplads i Gl. Holte. Den 1000 meter lange bevægelsesrute er en sjov mulighed for kapløb gennem stendiger, søer, græsenge og en æbleplantage. Er tålmodigheden kun til en kort køretur, er Eventyrskoven i Nærum et oplagt valg. Eventyret er skovens bærende element, og med sine unikke sanseoplevelser kan du måske møde nogle af de eventyrlige væsner der bor i Eventyrskoven. Book et weekendophold med børn på Hotel Living Suites i Nærum, og tag familien med på oplevelser over hele Sjælland.

Hotelophold deal

Følger du med på vores tilbud og kampagneside er der penge at spare. Her kan du finde et hotelophold tilbud, der passer dig. Du har mulighed for at spare op til 20% på et hotelophold på udvalgte datoer i en af vores studiolejligheder, hvor der er plads til fire overnattende gæster.

Alle vores hotellejligheder har køkken, privat badeværelse og balkon samt mulighed for gratis parkering foran hotellet og gratis adgang til SATS Fitness i Nærum.

 • Laveste pris

  Altid billigst direkte – book på vores hjemmeside og få den laveste pris.​

 • Fordelagtig check in/out

  Tidlig check-ind og sen check-ud, når det er muligt.

 • Gratis parkering

  Vi tilbyder gratis og aflåst parkering lige ved siden af receptionen.

 • Opgradering

  Opgradering til en højere kategori, såfremt der er ledige værelser

Weekendophold

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae


Velkommen til vores hotellejligheder

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds