Weekendophold på Sjælland

Tag på forlænget weekendophold på Sjælland

Drømmer du om at rive et par dage ud af kalenderen og tage på forlænget weekendophold på Sjælland? Så book et ophold hos Hotel Living Suites og gå på opdagelse i Nordsjællands prægtige natur og Sjællands idylliske købstæder. Er du mere til storbyens kulturelle attraktioner, restauranter og shopping, er København kun en kort køretur væk. Når du skal kombinere et weekendophold på Sjælland med spændende oplevelser, er der noget for enhver smag, uanset om du er interesseret i kultur, natur, historie, shopping eller gastronomi.

Hotel Living Suites tilbyder flere typer hotellejligheder. Alle har privat badeværelse, balkon og et fuldt-udstyret køkken, hvor du har mulighed for at lave din egen mad. Du har fri adgang til SATS Fitness under dit weekendophold og kan parkere gratis foran hotellet.

Hvad koster et weekendophold?

Følger du med på vores kampagneside, kan du være heldig at finde gode deals og tilbud på weekendophold, hvor du kan spare op til 20%, når du booker mindst to overnatninger i en studiolejlighed, som har plads til fire sovende gæster. Studiolejlighederne er på 30 m2 og har en Queen-size seng i stuen og en hems med en halvandenmandsseng, som er perfekt til børn eller parret, der ikke har noget imod at ligge tæt.

Kommer du med en større gruppe, tilbyder Living Suites også hotellejligheder med op til seks sengepladser. Alle lejligheder har et køkken med køleskab, kogeplader og ovnfunktion. Så foretrækker du at spare udgifterne til restaurantbesøg, kan du let gøre det. Supermarkeder finder du lige over for hotellet, og er du mere til takeaway og restauranter, har vi også dette i området.

 • Laveste pris

  Altid billigst direkte – book på vores hjemmeside og få den laveste pris.​

 • Fordelagtig check in/out

  Tidlig check-ind og sen check-ud, når det er muligt.

 • Gratis parkering

  Vi tilbyder gratis og aflåst parkering lige ved siden af receptionen.

 • Opgradering

  Opgradering til en højere kategori, såfremt der er ledige værelser

Book et weekendophold på Hotel Living Suites

Skal du med familien, kæresten eller en god ven på weekendophold i Nordsjælland, må du ikke gå glip af muligheden for at kombinere Københavns attraktioner med købstadsbesøg og flot natur. Vores beliggenhed i Nærum placerer dig i midten af det hele, og med nem tilgang til motorvejsnetværket, kan du hurtigt planlægge logistikken under dit ophold. Så leder du efter et weekendophold på Sjælland, som både er tæt på natur, vand og by, så vil Hotel Living Suites være det oplagte valg.

På anmodning kan du medbringe dit kæledyr mod gebyr. Vi har flere hundeskove i området, hvor I kan gå nogle dejlige lufteture og få frisk luft. Dyrehaven og Bøllemosen, som ligger tæt på kystens flotte sandstrande, kan også varmt anbefales med eller uden hund. Kontakt os for flere informationer.

Så gå ikke glip af muligheden for at kombinere byliv med naturens ro, hvor I kan nyde hinandens selskab og sammen finde ud af hvad Sjælland har at byde på. Book en miniferie eller et forlænget weekendophold på hotel i Nærum, hvor parkering, fitnesstræning og køkkenfaciliteter indgår i prisen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.


Velkommen til vores hotellejligheder

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds