Morgenmad i trygge omgivelser

Når du bor hos Hotel Living Suites, har du mulighed for at få leveret en lækker morgenmadsbakke, hvor du kan tilberede brød, æg og varme drikke efter smag og behag.

Morgenmad

På bakken finder du en bolle og to stk. glutenfri knækbrød som kan nydes med en skive ost, et lille glas marmelade, en Nutella, to øko smør, et stk. frugt og to øko æg, som du selv tilbereder. Nyd din morgenmad sammen med en kølig juice og stempelkaffe som du selv brygger efter smag og behag. Til kaffen leveres frisk mælk i en mælkekande.

Bakken leveres om eftermiddagen, dagen før den skal spises. Mejeriprodukter, æg og juice finder du i køleskabet. Resten står på køkkenbordet, klar til at spise, når du er sulten næste morgen.

Når du har nydt din morgenmad, efterlader du bakker og kander på dit køkkenbord, så henter vi dem i løbet af dagen.

Vi har desværre ikke mulighed for at ændre på morgenmadsbakkens indhold og tilbyder ikke allergivenlige alternativer. Du kan finde en liste med allergener som er i din morgenmad her.

Du kan bestille din morgenmadsbakke, når du booker dit ophold eller send os en mail, hvor du skriver om du ønsker morgenmad i en eller flere dage under dit ophold.

Bakken bestilles senest kl. 14:00 dagen før den skal nydes.

Pris 150 kr. per person

Vi glæder os til dit besøg.