Faciliteter hos Living Suites

Bekvemmelighed

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Skøn beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Gode faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness

Hotellejligheder

Living Suites adskiller sig fra et almindeligt hotel ved at vi tilbyder hotellejligheder. Alle vores hotellejligheder har et fuldt udstyret køkken, badeværelse samt stor, møbleret altan som giver dig mulighed for at fortsætte hverdagen og udnytte samtlige kvadratmeter optimalt.

Uanset hvilken hotellejlighed du vælger, får du en lys og venlig bolig med moderne møblement, store vinduer og Apple TV. Booker du en af vores store lejligheder, får du også adgang til egen opvaskemaskine, varmluftsovn og Nespresso maskine.​

Nem parkering

Vi tilbyder gratis parkering foran hotellet og mulighed for aflåst parkering mod gebyr. Booker du på vores hjemmeside kan du få aflåst parkering gratis og samtidig have let adgang til vores ladestander til el-biler.

Fitness hos SATS

Når du bor hos os kan du fortsætte din fitnessrutine. Som gæst hos Living Suites har du fri adgang til SATS Fitness med et bredt udvalg af træningsmuligheder samt sauna og dampbad. Du finder SATS på den anden side af gaden.

Opbevaring

Har du booket et længere ophold, så har du måske brug for at opbevare nogle af dine egendele. Vi tilbyder to former for opbevaring:

Opbevaringsskab

Denne løsning er for dig, som blot skal have plads til et par flyttekasser. Du får egen nøgle og har adgang til rummet under hele dit ophold.

Opbevaringsrum

Her har du adgang til dit eget aflåste rum og du bestemmer selv hvornår du vil tilgå din ting. Opbevaringsrummet er 9m2 med 2,30 meter til loftet.

Opbevaringsrummene ligger i en opvarmet og ventileret kælder.

El-cykler

Lej en el-cykel og kør ud i det blå. Nærum ligger midt i det skønne Rudersdal, tæt på Dyrehaven, strand og skov. Det koster blot 100 kr. per dag, 350 kr. for en uge og 750 kr. for en hel måned. Henvend dig i receptionen, hvis du ønsker at leje en cykel.

Living Room og Gaming Room

Hvis du mangler et sted at slappe af, så tag et smut forbi vores Living Room. Du kan slappe af i de dejlige sofaer med en god bog fra vores bogreol, eller du kan udfordre dine venner i et spil billard, bordtennis eller dart. Vi har også et Gaming til børn og barnlige sjæle med PlayStation 4 og 5 og tumleområde med legesager for de mindste. Vores Living Room og Gaming Room er placeret i underetagen og er altid åbent.

Gæstekøkken

Vil du have gang i de helt store kødgryder, henviser vi til vores gæstekøkken i underetagen, som har flere muligheder. I gæstekøkkenet finder du alt, du skal bruge for at lave mad; gryder, pander, tallerkener, osv., og det eneste du skal medbringe er dine ingredienser. Der er endda en opvaskemaskine til når du er færdig med madlavningen og klar til at gøre rent.

Vaskeri

Hos Living Suites har vi et vaskeri hvor du kan vaske for 30 kr. pr. vask (inklusiv tørretumbler og sæbe). Vores vaskeri er åben 24 timer i døgnet. For at benytte maskinerne følger du blot instruktionerne i vaskerummet, og dit forbrug bliver automatisk tilføjet til din regning. Du kan finde strygejern og strygebræt i vaskerummet, samt på hver etage.