Living Suites Beliggenhed i Nærum

Living Suites beliggenhed i Nærum, er ca. 20 km nord for Københavns centrum.

Bekvemmelighed

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Skøn beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Gode faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness

Nærum ligger godt forbundet til både Nordsjælland og København via motorvej og offentlig transport. Du finder både bus, lokalbane og regionaltog tæt ved hotellet. Du kommer nemt ind til København på alle tider af døgnet. Det tager ca. 30 minutter med offentlig transport og med bil er du derinde på kun 20 minutter. Husk at det koster penge at parkere i København.

Hvis du skal besøge os i forbindelse med et besøg på en af de mange internationale virksomheder i området, så ligger vi i tæt afstand til følgende virksomheder. Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Hempel, Haldor Topsøe og Forskerparken (Scion DTU).

Vi ligger i naturskønne omgivelser tæt på Dyrehaven, en del af UNESCOs verdensarv, med Eremitageslottet og Parfocejagtlandskabet.

I Dyrehaven finder man desuden Verdens ældste forlystelsespark “Bakken”, Kapervogne og restauranter. Hvilket giver mulighed for at væld af aktiviteter. Omkring hotellet findes naturområder til hundeluftning, løb, gåture og fiskeri. Blot 1 min. fra hotellet findes Nærumvænge Butikstorv med supermarked, butikker og restauranter.

Overfor hotellet ligger SATS fitness og som gæst har du fri adgang til træningscenteret.

Kongens Lyngby ligger blot 5 min. i bil fra Nærum, her finder du Lyngby Storcenter, et hyggelig strøg med butikker, caféer, restauranter samt biograf.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen til Nærum og Living Suites!

Find den rette hotellejlighed til jeres behov.