Tilbud og kampagner
Du er få skridt fra en god oplevelse

Se vores mange gode tilbud og kampagner, som vi løbende opdaterer. Vi har attraktive tilbud på længere ophold og du kan også følge med i vores sæsonkampagner.

Rabat på længere ophold

Få rabat når du booker et ophold på mindst 3, 8 og 30 nætter.  Jo flere nætter du booker, desto større er rabatten. Ønsker du et ophold på mindst 60 nætter, kan du forespørge på et skræddersyet særtilbud her.

Vores tilbud på længere ophold er gældende året rundt. Bemærk venligst at vores rabat ved ophold på mindst 3 nætter kan bookes indtil 7 dage før ankomst. Rabatterne ved ophold på mindst 8 og 30 nætter kan bookes indtil ankomstdatoen.

Spar 20% på weekendophold

Planlæg en spændende weekend og udforsk København og Nordsjælland med venner, familie eller partner.
Book mindst 2 nætter mellem fredag og mandag og få rabat.

Vores weekendrabat er gældende på udvalgte datoer fra fredag til mandag i perioden 29-09-2023 til og med 28-04-2024 ved ophold på minimum 2 nætter. Bemærk venligst at vores weekendrabat kan bookes indtil 7 dage før ankomst.

Juleophold: Spar 20%

Besøg familien i julen og nyd et roligt ophold på Living Suites. Book mindst 3 nætter i juledagene og få 20% rabat.

Oplev julestemningen i København og i Nordsjællands hyggelige købstader. Vi ligger tæt på motorvejsnetværket og offentlig transport, så du kan nemt komme rundt.

Julerabatten er gældende i perioden 22-12-2023 til og med 31-12-2023 ved ophold på minimum 3 nætter. Bemærk venligst at vores julerabat kan bookes indtil 7 dage før ankomst.

Påsketilbud 2024

Tag på påskeferie i skønne Nærum i Nordsjælland, tæt på skov, hav og by. Book mindst 3 nætter i påsken og få 20% rabat.

Vi ligger i naturskønne omgivelser, så det er oplagt at gå tur i det lysegrønne forår og opleve naturen springe ud. Er du mere til shopping og storby er der ikke langt til Københavns mange muligheder.

Påskerabatten er gældende i perioden 22-03-2024 til og med den 01-04-2024 ved ophold på minimum 3 nætter. Bemærk venligst at vores påskerabat kan bookes indtil 7 dage før ankomst.

Seværdigheder