Hotellejligheder til langtidsophold tæt på København

Langtidsophold

Hotellejligheder til længere ophold

Living Suites tilbyder fuldt udstyrede hotellejligheder i høj standard, fra vores mindste studios til større 2- eller 3-værelses lejligheder. Skal du på et længere arbejdsophold, står du mellem to boliger eller er din bolig ved at blive renoveret, har vi en løsning til dig. Alle vores hotellejligheder er funktionelle og praktiske, og du kan trygt flytte ind og fortsætte din hverdag.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for kort tid.

Bekvemmelighed

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Skøn beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Gode faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness

Flytning

Hvis du står uden tag over hovedet i en periode, kan vi tilbyde dig en af vores store hotellejligheder. Alle lejligheder har en stor privat altan, et fuldt udstyret køkken og et moderne badeværelse. Du har samtidig fuld adgang til alle hotellets faciliteter og mulighed for at leje et opbevaringsrum efter tilgængelighed.

Indkøbsmuligheder finder du overfor hotellet og vi har god forbindelse til motorvejsnetværk og offentlig transport.

Benyt dig af Living Suites indtil du har fundet den helt rigtige bolig i København eller Nordsjælland. Du træner tilmed gratis i SATS Fitness og kan også parkere uden beregning.

Skader og Forsikringssager

Har du haft indbrud, vandskade eller oplevet andre udfordringer med din bolig? Så kan du lade forsikringsselskabet eller boligselskabet indlogere dig hos os, mens de udbedrer skaderne.

Vi tilbyder både små og store hotellejligheder med eget køkken og bad, så du skal ikke gå på kompromis med komforten i et lille hotelværelse. Du vil med sikkerhed føle dig hjemme hos os. Alle vores hotellejligheder er praktiske og fuldt udstyrede, så du let kan fortsætte din daglige rutine og lave din egen mad. Vi har et selvbetjent vaskeri i kælderen, gratis parkering og opbevaringsskabe kan lejes efter tilgængelighed.

Registrer din adresse

Mangler du et sted at registrere din midlertidige adresse, hjælper vi dig gerne. Alle gæster som er her mindst 30 nætter kan registrere deres adresse hos Living Suites.

Book direkte og få flere fordele

Når du booker et ophold på vores hjemmeside får du følgende fordele:

 • Laveste pris

  Du får altid den laveste pris når du booker på vores hjemmeside.​

 • Fordelagtig check ind/ud

  Ingen stress. Få en tidlig check ind og sen check ud, når det er muligt.

 • Gratis aflåst parkering

  Vi tilbyder gratis parkering i vores aflåste gård med adgang til ladestander til el-bil.

 • El-cykler

  Du har mulighed for at låne en af vores el-cykler gratis og opleve vores skønne nærområde.

Opbevaring af flyttekasser

Hvis du har brug for at opbevare flyttekasser under dit ophold på Living Suites, tilbyder vi skabe og rum efter tilgængelighed.

Vi har både opbevaringsskabe og hele opbevaringsrum til leje.

Opbevaringsskabe er for dig, som blot skal have opbevaret få personlige ejendele. Du har adgang til rummet med egen nøgle.

Med opbevaringsrum har du råderum over hele rummet og kan dermed selv bestemme hvornår du vil tilgå dine ting. Medfølger lås.

Hotellejligheder i høj standard

Måske har du aldrig tænkt, at det er muligt at bo på et hotel andet, end når du holder ferie. Hos os kan du bo i længere tid. Alle vores hotellejligheder har et fuldt udstyret køkken, moderne badeværelse og privat balkon.

Vi har ingen faste priser, men tager udgangspunkt i jeres behov. Tag et kig på vores hotellejligheder og send os en anmodning via formularen, så svarer vi hurtigt tilbage med et tilbud. Under opholdet har I adgang til alle hotellets faciliteter: gratis træning i SATS Fitness, parkering, stort fælleskøkken, loungeområde med spil, vaskeri, Gaming og legerum til de mindste.

Hvad er en hotellejlighed?

En hotellejlighed er egentlig en lejlighed, hvor du samtidig får de faciliteter, der er på et hotel. En af fordelene ved hotellejligheder er, at det er en billig løsning, hvis du har brug for en midlertidig bolig i en begrænset periode. Her behøver du ikke få på kompromis med hverken plads eller komfort. I kan bo flere personer sammen og have jeres eget køkken i modsætning til på et hotel. En hotellejlighed kan derfor være et oplagt valg for dig, som står mellem boliger eller blot mangler et midlertidigt sted at bo.


Hotellejligheder

Her kan du se vores forskellige hotellejligheder med billeder, plantegninger og tag en 3D virtuel tur.

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds