Familie weekendophold

Book et weekendophold for hele familien

BOOK OPHOLD ANMOD OM LANGTIDSOPHOLD

Familie weekendophold på Hotel Living Suites

Har du brug for en pause fra hverdagen, har Hotel Living Suites et godt tilbud til dig og din familie. Vi tilbyder hotellejligheder i forskellige størrelser. Alle hotellejligheder har et fuldt udstyret køkken, privat badeværelse og balkon. Supermarkeder finder du tæt på og du kan tilmed parkere gratis og træne i SATS Fitness under dit ophold.

Se vores hotellejligheder her

Hvad koster et weekendophold for familien?

Der er penge at spare, hvis du holder øje med vores tilbud og kampagner. Du kan spare op til 20%, hvis du booker mindst to overnatninger i en studiolejlighed på udvalgte datoer. Foretrækker du et længere ophold, har vi også gode deals på ophold på 8 og 30 nætter. Hold øje med vores hjemmeside og find et familie weekendophold tilbud der passer til dig og din familie.

Når du bor på Hotel Living Suites, har du fuld adgang til vores faciliteter. Alle hotellejligheder har et Apple TV, hvorfra du har mulighed for at logge på dine personlige streamingtjenester. Vi har også et Gaming Room med underholdning for spilleglade børn og barnlige sjæle. Skal formen vedligeholdes eller skal der blot brændes lidt ekstra energi af, har du fri adgang til SATS Fitness under dit ophold.

Book et familie weekendophold

Book et weekendophold for familien hos Hotel Living Suites og tag på oplevelse på hele Sjælland. Vi har fuldt udstyrede hotellejligheder med køkken, badeværelse og balkon og der er mulighed for at lave jeres egen mad og på den måde spare en ekstra udgift. Parkering foran hotellet koster heller ikke noget.

Vi håber at kunne byde jer velkommen.

 • Laveste pris

  Altid billigst direkte – book på vores hjemmeside og få den laveste pris.​

 • Fordelagtig check in/out

  Tidlig check-ind og sen check-ud, når det er muligt.

 • Gratis parkering

  Vi tilbyder gratis og aflåst parkering lige ved siden af receptionen.

 • Opgradering

  Opgradering til en højere kategori, såfremt der er ledige værelser

Sjove oplevelser for hele familien

Hotel Living Suites ligger godt i forhold at komme rundt på hele Sjælland. Fra vores beliggenhed i Nærum kan du hurtigt komme på motorvejsnetværket, og det er let at komme rundt. Vi på Hotel Living Suites lægger vægt på den hjemlige følelse og det skal være nemt at bo hos os, så du kan nyde dit familie weekendophold på Sjælland.

Er du og din familie til sjove forlystelsesparker ligger BonBon-Land cirka en times kørsel fra hotellet i Nærum. Lalandia i Rødby kan du nå på omkring to timer. Hvis familien kun er til en kort køretur, er Tivoli i København et populært valg og vi kan varmt anbefale Bakken og Jægersborg Dyrehave, som nærmest ligger i vores baghave. Udover Bakkens diverse forlystelser, finder du også sæsonbaseret underholdning og et udvalg af restauranter her.

Har du børn der skal af med lidt ekstra energi, er Tusindbensruten på Mariehøj Naturlegeplads i Gl. Holte en oplagt mulighed. Aktiver dit barn på den 1000 meter lange bevægelsesrute og lav kapløb gennem stendiger, græsenge og æbleplantagen. Eventyrskoven i Nærum er et andet godt valg, når der skal brændes krudt af. Skoven har eventyret som bærende element og har sjove sanseindtryk, der vil fange børnene med sine eventyrlige væsner der bor i skoven.

Se aktuelle tilbud og kampagner her


Weekendophold

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae


Velkommen til vores hotellejligheder

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds