Hotel Information

Receptionens åbningstider

Mandag – fredag: 08:00 – 17:00

Lørdag og søndag: 09:00 – 15:00

Ankomst og afrejse

Check-in fra kl. 14.00

Check-ud senest kl. 10.00

Da vi er et lejlighedshotel, med mange lange ophold, så har vi begrænset åbningstider i vores reception.

Du kan stadig ankomme udenfor vores åbningstid, da vi sender en kode ud via e-mail dagen før din ankomst. Du bruger blot koden til at få adgang til hotellet, hvor du vil finde en kuvert med dit navn på i lobbyen.

Vi er altid tilgængelige på vores Emergency nummer, i tilfælde af at du har brug for ekstra hjælp. Du finder nummeret ved hovedindgangen og på receptionsdisken.

Registrering af din bopælsadresse

Hvis du planlægger at bo hos os i længere tid, så kan vi hjælpe dig med at registrere din adresse her på hotellet.

Kontakt kommunen som har en blanket som vi kan udfylde, for at bekræfte din bopælsadresse hos os. Kontakt receptionen hvis du spørgsmål til det.

Altid inkluderet på Hotel Living Suites

Værelsesfaciliteter

Uanset hvilken hotellejlighed du vælger, får du et fuldt udstyret køkken, dobbeltseng med god kvalitetsmadras, moderne badeværelse med brus, gulv-til-loft vinduer,  stor møbleret altan, garderobeplads og 40” fladskærm med Apple TV. Der er kaffe og te faciliteter i alle lejligheder.

Ultra-hurtigt Wi-Fi

Vi tilbyder en ultra-hurtig 250 Mbit WiFi forbindelse på hele hotellet.  Så kan du nemt arbejde effektivt og streame film uden problemer.

Rengøring

For ophold på 7 nætter eller mere, vil lejligheden blive rengjort en gang om ugen. Vores housekeeping team vil gøre rent på overflader og skifte sengetøj og håndklæder. Hvis jeres ophold er kortere, bliver lejligheden kun rengjort ved afrejse. Hvis det ønskes, kan ekstra rengøring tilkøbes i receptionen.

I kan altid bede om flere rene håndklæder hvis I har behov.

Fitness

Du kan frit benytte SATS fitnesscenter, som ligger lige overfor hotellet.  Du viser blot din nøgle hos SATS reception og fortæller at du kommer fra Hotel Living Suites. Husk at tage et håndklæde med.

Parkering

Du kan parkere gratis når du booker direkte på vores website.  Der er parkering uden foran hotellet samt i aflåst parkeringsgård.

Hotellets Faciliteter

I hotellets underetage finder I vores vaskeri, livingroom, gaming room og fælles køkken. I Living room kan du sidde med din lap top og arbejde eller spille pool/bord tennis og dart. I vores aflåste parkeringsgård, finder du desuden en gas grill og bænke til fri afbenyttelse. I lobbyen finder du vores vand og kaffe bar, med kaffe/the til bare 10 DKK.

Tilkøb til dit ophold

Gæstevaskeri

Vi har et moderne vaskeri i kælderen. Du finder en udførlig vejledning om hvordan bruger maskinerne. En vask koster kun 30 kr. og tørretumblerne er gratis. Derudover find du stryge faciliteter i vaskeriet og støvsiger og strygejern på gangene.

Der er adgang til vaskeriet 24 timer i døgnet.

Cykeludlejning

Vi tilbyder cykeludlejning på hotellet for kun 100 kr. for en dag eller 350 kr. for en uge. Cyklerne har både lås og lygter.

VIP billeje

Hos Living Suites har vi et samarbejde med et af verdens største biludlejningsfirmaer, Enterprise Rent-A-Car. Samarbejdet giver jer rabat på billeje, og andre eksklusive fordele, når I bor hos Living Suites.

Kontakt jeres udlejningsagent på vip@enterprise.dk og få jeres særlige pris på enten kort- eller langtidsleje.

Storage

Hvis du skal bo hos os over længere tid og har kasser og kufferter, som du ønsker at opbevare, så kan du med fordele leje dit eget Storage Cabinet.