Awards og Anerkendelser

Vi er utroligt stolte af at kunne dele vores Awards og anerkendelser med vores gæster.

Denne side er dedikeret til alle jer som har boet hos os i kortere eller længere tid siden vi åbnede i 2016. Uden Jeres utroligt positive anbefalinger og tilbagemeldinger, ville det ikke have være muligt af modtage så mange priser på så kort tid.

– tak fra hele teamet på Living Suites

Booking.com 2022

Score 8,7/10 – Travellers Review Award 2022 – Booking.com

Vi er stolte af for tredje år i træk, at blive anerkendt med en reviews score 8,7 ud a 10 i 2022. Hvert år bedømmer vores gæster os ud fra forskellige service kriterier.

Best Aparthotel of the Year in Denmark –

Corporate LiveWire Innovation & Excellence Awards 2021

Vi er stolte af for andet år i træk at blive kåret som bedste lejlighedshotel 2021 i Danmark, af Corporate LiveWire, som hvert år anerkender de bedste hoteller over hele verden.

Apartment Hotel Of the year 2021 – Travel & Hospitality Awards

Vi er stolte af at blive kåret som beste lejlighedshotel 2021 af Travel & Hospitality, som hvert år anerkender de bedste hoteller over hele verden.

 Score 9 / 10, Loved by Guests Award 2021 – Hotels.com

Vi er stolte af at opnå 9 ud af 10 mulige. Loved by Guest Award 2021, er baseret på en gennemsnitligt score udefra vores gæsters anbefalinger og reviews på Hotels.com site og App.

Loved by Guest Award 2021, er en del af Hotel.coms årlige program. Her anerkendes deres partnere for exceptionel værtsskab. Hotellerne bedømmes udefra de rejsendes udtalelser efter endt ophold.

Score 8,6 / 10 – Traveller Review Awards 2021 – Booking.com

Vi er stolte af at på trods af Corona I verden, har vi formået at opnå en bedre rating. Vi er gået fra 8,5 til 8,6 ud af 10. Det betyder samtidig at vi har taget de rigtige beslutninger omkring håndtering af Covid-19 på en gæstfri måde.

Traveller Review Award 2020, er baseret på en gennemsnitligt scare udefra vores gæsters anbefalinger og reviews på Booking.coms site og App. Traveller Review Award 2020, er en del af Booking.coms årlige program. Her anerkendes deres partnere for exceptionel værtsskab. Hotellerne bedømmes udefra de rejsendes udtalelser efter endt ophold.

Dog-Friendly Hotel – Travelmyth

Vi er stolte af at kunne byde alle vores hundefamilier velkommen på hotellet. Der findes ikke mange hundevenlige hoteller. Tag trygt hunden med på Living Suites. Vi sørger for en godbid.

DeLuxe Travel Awards – Denmark (2021)

DeLuxe Travel Awards fejrer kun det bedste som industrien har at tilbyde. De anerkender hoteller, spa resorts, restauranter, flyselskaber og rejsebureauer. De ærer branchens forretninger som tilbyder luksus ferie og forretningsrejser over hele kloden.

Score 8,5 / 10 – Traveller Review Awards 2020 – Booking.com

Traveller Review Award 2020, er baseret på en gennemsnitligt scare udefra vores gæsters anbefalinger og reviews på Booking.coms site og App. Living Suites opnåede flotte 8,5 ud af 10 mulige.

Traveller Review Award 2020, er en del af Booking.coms årlige program. Her anerkendes deres partnere for exceptionel værtsskab. Hotellerne bedømmes udefra de rejsendes udtalelser efter endt ophold.

Score 8,8 / 10 – Loved by Guests Award Winner (2020) – Hotels.com

Loved by Guests Award Winner 2020 er baseret på den gennemsnitlige score modtaget af alle vores gæster på Hotels.com website og app.

Loved by Guests Award Winner 2020 er en del af Hotels.com årlige program for deres partnere. Her anerkendes hoteller for deres exceptionelle værtsskab og de oplevelser, som de giver deres gæster.

Modern Luxury hotel of the year for Denmark (2020) – Travel & Hospitality Awards

Travel & Hospitality Awards, har endnu engang udvalgt blandt deres Award vindere. Denne gang modtog vi med glæde “Modern Luxury hotel of the year for Denmark”.

Aparthotel of the year – Denmark (2020) – Innovation & Excellence Awards – Corporate LiveWire

Corporate LiveWire identificere pionerer og dem som tænker ud af boxen. Hver Award vinder har været med til at ændrer verden på en måde, så nye trends kan udvikle sig indenfor industrien. Dommerne ser på flere aspekter, når de kårer deres vindere. De kigger på alt fra markedsføring til øjenåbnere.

Best Apartment hotel Copenhagen

Best Apartment hotel Copenhagen (2019) – Global Hospitality Lux Life Magazine

Lux Life er et livsstil magasin, som hvert år kårer rejsebranchens perler. Vi er stolte af at være blevet kåret som det bedste lejlighedshotel i København i 2019.

Aparthotel of the year (2019) – Travel & Hospitality Awards

The Travel & Hospitality Awards har valgt Living Suites som “Aparthotel of the year 2019” baseret på positive anmeldelser fra vores gæster.