Hotel weekendophold

Book et weekendophold på hotel

BOOK OPHOLD ANMOD OM LANGTIDSOPHOLD

Tag på weekendophold på Hotel Living Suites

Nyd et hotel weekendophold tæt på Nordsjællands flotte natur og Københavns liv. Hotel Living Suites tilbyder fuldt udstyrede hotellejligheder, hvor du trygt kan pakke ud og finde dig til rette. Alle vores hotellejligheder er fuldt udstyrede med køkken, badeværelse og balkon. Ved at vælge Hotel Living Suites, får du adgang til hotellets spændende faciliteter. Du kan parkere gratis foran hotellet og træne gratis i SATS Fitness under dit ophold.

Hotel Living Suites ligger i Nærum tæt på flot natur, motorvej og indkøbsmuligheder.  Når du bor hos os, er det let at kombinere en Københavnertur med en tur ud i det grønne og et visit til Sjællands charmerende og historiske købstæder. Hotellet ligger tæt på naturskønne omgivelser, hvilket giver dig mulighed for at tage på lange vandreture, cykelture eller bare slappe af i den friske luft.

Et weekendophold på Hotel Living Suites kan være den perfekte måde at koble af fra hverdagens stress og jag og nyde lidt kvalitetstid med familien eller vennerne. Læs mere om de mange muligheder, når du booker et hotel weekendophold.

Book et hotel weekendophold tæt på København

Oplev Nordsjællands charme og Københavns kultur i en og samme ferie. Sjælland har meget at byde på. Vi kan anbefale vikingernes Roskilde, Esrum Kloster og Hamlets Helsingør som nogle af Sjællands absolutte perler. I vores nærområde finder du en vifte af naturoplevelser som Jægersborg Dyrehave, hvor du kan komme tæt på dyrene og nyde oversigten over Øresund. Er du til spadsereture med eller uden hund, har vi både hundeskove og Bøllemosen tæt på, som har et unikt dyre- og planteliv.

Så skal du finde et familieweekend hotel eller et weekendophold hotel, har vi mulighed for at give dig 20% rabat på udvalgte datoer i en studiolejlighed. Følg med på vores tilbud og kampagneside og find et tilbud der passer dig og din familie, partner eller ven. Hotel Living Suites har gratis parkering foran hotellet og her er flere muligheder for at komme rundt med offentlig transport. Bus og togforbindelser forbinder dig med hele Sjælland og så er København kun en kort tur væk.

Hotellets gode beliggenhed, de lækre faciliteter og de komfortable værelser giver dig mulighed for både at slappe af og opleve en masse spændende ting i nærområdet. Kontakt os for flere detaljer og hør om dine muligheder for et hotel weekendophold.

Vi håber at kunne byde dig velkommen til Hotel Living Suites.

 • Laveste pris

  Altid billigst direkte – book på vores hjemmeside og få den laveste pris.​

 • Fordelagtig check in/out

  Tidlig check-ind og sen check-ud, når det er muligt.

 • Gratis parkering

  Vi tilbyder gratis og aflåst parkering lige ved siden af receptionen.

 • Opgradering

  Opgradering til en højere kategori, såfremt der er ledige værelser

Hvad koster et weekendophold på hotel?

Hvis du overvejer en storbyferie til København, men foretrækker et hotel i rolige omgivelser, har vi et godt tilbud til dig. Hold øje med vores weekendtilbud og kampagner og spar op til 20%, når du booker mindst to overnatninger i en studiolejlighed.

Værelserne på Hotel Living Suites er moderne og komfortable. Vores populære studiolejligheder på 30 m2 er praktisk indrettede og har fire sovepladser. I stuen finder du en Queen-size seng og på hemsen er en halvandenmandsseng, som er perfekt til børn eller parret, der ikke har noget imod at ligge tæt. Vi har også større lejligheder med op til seks sengepladser og tilbyder rabatter på ophold på 8 og 30 nætter.

Efter en god nats søvn kan du starte din dag i din egen fuldt udstyrede hotellejlighed. Med base i Nærum er det let at komme rundt og du har mange oplevelser i vente, når du bor tæt på København, flot natur og Nordsjællands charmerende købstæder.

Se aktuelle tilbud og kampagner her


Weekendophold

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae


Velkommen til vores hotellejligheder

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds