Overnatning på Sjælland

Find hotelovernatning på Sjælland

Leder du efter overnatning på Sjælland? Find overnatning til både korte og længere ophold. Læs mere og book overnatning her.

Skal du finde hotelovernatning på Sjælland, som er tæt på København og samtidig ligger i Nordsjællands naturskønne omgivelser, kan vi hjælpe. Hotel Living Suites tilbyder praktiske hotellejligheder med eget bad, køkken og balkon og du har samtidig fuld adgang til alle hotellets faciliteter.

Her er noget for alle

Om I er en børnefamilie eller du er på romantisk weekend eller forretningsrejse, er Hotel Living Suites en perfekt base. Nordsjælland er fuld af oplevelser og med vores beliggenhed i Nærum er du tæt på kyst, natur, historie og byliv. Vi er godt forbundet med motorvejsnetværket, så det er let at komme rundt i bil og med offentlig transport til både København, Nordsjælland og Roskilde.

I vores baghave finder du Jægersborg Dyrehave, som er en del af UNESCOs verdensarv. Her kan du vandre mellem hvidtjørne og ældgamle egetræer, og er du til unikke naturoplevelser, kan du opleve de fleste danske træsorter i Fortunen. Når benene bliver trætte, kan du tage en tur i de flotte hestevogne og lade dig føre gennem årstidernes skiften, mens du spotter hjortevildt og nyder en varm drik fra en af de mange kaffeknallerter. Stå af ved Bakkens forlystelser og restauranter og har du mod på flere eventyr, kan du let komme til Klampenborg station, hvorfra du er forbundet med hele Sjælland. Der er rig mulighed for spændende oplevelser, hvis du booker overnatning på Sjælland hos Hotel Living Suites.

Book overnatning på Sjælland

Tag venner og familien under armen og book overnatning på Sjælland hos Living Suites. Vi har mange gode kampagner og tilbud på overnatning og forskellige slags ophold, som vi løbende opdaterer. Er du interesseret I at se vores aktuelle tilbud, så klik her. Vi tilbyder desuden overnatning med hund og andre kæledyr for at imødekomme vores gæsters ønsker.

Vi glæder os til at byder jer velkommen.

 • Laveste pris

  Altid billigst direkte – book på vores hjemmeside og få den laveste pris.​

 • Fordelagtig check in/out

  Tidlig check-ind og sen check-ud, når det er muligt.

 • Gratis parkering

  Vi tilbyder gratis og aflåst parkering lige ved siden af receptionen.

 • Opgradering

  Opgradering til en højere kategori, såfremt der er ledige værelser

Oplevelser for børnefamilier i Nordsjælland

Når børn og barnlige sjæle skal ud i naturen er Eventyrskoven i Nærum et oplagt valg. Her finder du unikke oplevelser, hvor du skal folde sanserne ud og mærke, se og lytte.

Eventyret er skovens bærende element og i samspil med kreativ billedkunst underbygges stemninger, der hjælper de besøgende med at sanse skovens dimensioner, så de selv bliver en del af eventyret. Måske møder du nogle af de eventyrlige væsner der bor i Eventyrskoven som f.eks. kæmpen, den hidsige kratheks, skovalferne, musiktroldene eller kæmpeedderkoppen.

Er børnefamilien sulten på mere byder Mariehøj Naturlegeplads i Gl. Holte på den 1000 meter lange bevægelsesrute, Tusindbensruten, der går gennem stendiger, søer, græsenge og en æbleplantage. Du finder også en populær skovlegeplads ved Skodsborg station.

Se flere familieoplevelser her

Leder du efter overnatning tæt på by og shopping?

Er du mere til Københavns liv og shopping, er det kun en lille køretur på en halv times tid fra Hotel Living Suites. Parkering finder du i byens parkeringshuse, og foretrækker du at køre med offentlig transport, er det også let at komme til København. Fra Nærum station kan du hoppe på en af flere busser, og foretrækker du toget, anbefaler vi regionaltoget fra Skodsborg station, som udover at køre til København også kan tage dig til både Helsingør og Malmø.

Kongernes Lyngby er et charmerende alternativ til Københavns storbyliv og har masser af muligheder for at fylde din dag med oplevelser. Her finder du både storcenter og biograf og der er masser af hyggelige butikker og cafeer langs Lyngby Hovedgade.

I sommersæsonen kan vi varmt anbefale et Lyngby-visit med en tur på områdets søer med Baadfarten, hvor du kan medbringe din egen picnickurv.

Overnatning tæt på Nordsjællands grønne oase

Leder du efter overnatning på Sjælland tæt på vand og flot natur? Hotel Living Suites gør det nemt for dig, så du kan gå på opdagelse i Nordsjællands idylliske natur og tage en afstikker til storbyen eller Sjællands købstæder. Du kan parkere gratis foran hotellet og ankommer du uden for kontorets åbningstider, er det let selv at checke ind og ligeledes checke ud, når du kommer så langt. Indkøbsmuligheder har vi over for hotellet og du kan tilmed træne gratis i SATS Fitness under dit ophold.

Vi kan også friste med en bid Danmarkshistorie

Kongernes Nordsjælland er nationalparken hvor datidens konger boltrede sig og ligger kun en kort køretur fra hotel Living Suites. Her kan du opleve enestående naturperler og se landskaber formet af istiden. Er du interesseret i middelalderens klosterliv, kan vi varmt anbefale et besøg på Esrum Kloster fra 1151, der har en unik historie og trækker tråde til datidens Vatikanstat. Med årstidernes skiften, kan du opleve markeder med lokale specialiteter og dansk kunsthåndværk.

Frederiksborg Slot fra begyndelsen af 1600-tallet er Nordens største renæssanceanlæg og rummer det Nationalhistoriske Museum, der giver dig indblik i 500 års danmarkshistorie. Er du til flere royale visit er Fredensborg Slot absolut et must, for her har du mulighed for at komme på en omvisning i et af kongefamiliens mest benyttede slotte og tilmed få en tur i den private Slotshave.

På Rudersdal Museer kan du opleve egnens historie fra oldtid til nutid og se hvordan landet udviklede sig fra skovklædt landbrug til de grønne områder vi kender i dag. Er du til arkæologiske fund fra den ældre stenalder, ligger Vedbækfundene kun 3 kilometer fra Hotel Living Suites.


Weekendophold

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae


Velkommen til vores hotellejligheder

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds