Weekendophold for 2

Book weekendophold for to på Sjælland her

BOOK OPHOLD ANMOD OM LANGTIDSOPHOLD

Tag på weekendophold for 2 på Sjælland

Trænger du til en pause fra hverdagens trummerum har Hotel Living Suites et godt tilbud til dig og din bedste ven eller partner. Book et weekendophold for to og gå på opdagelse i Nordsjællands grønne oase og Sjællands charmerende købstæder. Trækker storbyens attraktioner med shopping og restauranter, ligger København kun en kort køretur væk. Du har også flere muligheder for at komme rundt med offentlig transport.

Hotel Living Suites vægter den hjemlige følelse og det skal være let at bo hos os. Vi tilbyder hotellejligheder i flere forskellige størrelser. Alle har et moderne badeværelse, balkon samt et fuldt udstyret køkken, så du kan lave din egen mad hvis du foretrækker det. Under dit ophold har du adgang til alle hotellets faciliteter, samt fitnesstræning hos SATS Nærum. Du kan også parkere gratis foran hotellet.

Hvorfor tage på et weekendophold for 2?

Gå ikke glip af muligheden for at opleve noget spændende og lade batterierne op væk fra storbyens larm. Kombiner Københavns kulturelle tilbud med en tur ud i Nordsjællands prægtige natur, hvor der er masser af unikke oplevelser at hente. Hotel Living Suites har god beliggenhed i Nærum, tæt på by og natur og det er samtidig nemt og hurtigt at komme på motorvejsnetværket, når Sjælland skal udforskes.

Efter en god nats søvn hos Hotel Living Suites, kan I vågne op til en vifte af muligheder. Er I til Roskildes vikingemuseer, Hamlets Helsingør eller Wonderful Copenhagen, er det let at komme rundt i bil eller med offentlig transport. Jægersborg Dyrehave ligger i vores nærområde og byder på en masse spændende naturoplevelser. Vi kan anbefale at køre en tur i de gammeldags hestevogne og nyde sæsonernes skiftende charme.

 • Laveste pris

  Altid billigst direkte – book på vores hjemmeside og få den laveste pris.​

 • Fordelagtig check in/out

  Tidlig check-ind og sen check-ud, når det er muligt.

 • Gratis parkering

  Vi tilbyder gratis og aflåst parkering lige ved siden af receptionen.

 • Opgradering

  Opgradering til en højere kategori, såfremt der er ledige værelser

Hvad koster et weekendophold for to personer?

Book et weekendophold for 2 på Hotel Living Suites i Nærum, hvor parkering samt køkkenfaciliteter og adgang til SATS Fitness indgår i prisen.

Du kan spare op til 20% på udvalgte datoer i en studiolejlighed, hvis du holder øje med vores tilbud og kampagner på hjemmesiden. Så hvorfor ikke opleve København og Sjællands perler med din bedste ven eller partner? Gå på opdagelse i Kongernes Nordsjælland og kombiner Københavns kulturelle attraktioner med flot natur og besøg Sjællands idylliske købstæder. Med vores ideelle beliggenhed mellem storby, natur og motorvejsnetværket er det nemt og hurtigt at planlægge logistikken under dit ophold.

Find et weekendophold for 2 tilbud på vores hjemmeside og nyd et ophold på Hotel Living Suites med en god ven eller partner. Når du bor hos os, er der ikke langt til alt det sjove i København og når du trænger til ro, har du mulighed for at nyde naturen i vores nærområde. Vi har supermarkeder tæt på, samt flere muligheder for restaurantbesøg, lige fra buffet til fine dining og takeaway.

Se aktuelle tilbud

Vi glæder os til at byde jer velkommen.


Weekendophold

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae


Velkommen til vores hotellejligheder

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds