Hvor skal man spise i Nordsjælland?

– på budget, mest for pengene eller fine dining

Mangler du inspiration til hvor du skal tage hen for at få et godt aftensmåltid i Nordsjælland, så læs med her.
Hotel Living Suites har samlet 9 af Nordsjællands bedste og mest populære restauranter. Her er noget for alle budgetter, så tag familien, partneren eller en god kollega under armen og glæd dig til nogle dejlige smagsoplevelser i de Nordsjællandske landskaber.

Nordsjælland på budget

Er du på udkig efter et godt måltid mad, der ikke ruinerer budgettet, har Hotel Living Suites tre bud på gode spisesteder, du kan besøge.

Xin Fu | Øverødvej 5, 2840 Holte

På Øverødvej i Holte ligger restaurant Xin Fu, som er et populært valg blandt de lokale, når det kommer til klassisk asiatisk kogekunst. Restauranten er velbesøgt og tilbyder både kinesisk buffet, Mongolian Barbeque, japansk sushi og diverse a la carte-retter til gode priser.

La Passione | Øverødvej 79, 2840 Holte

Er du til stenovnspizzaer der er lavet med italiensk passion, har La Passione på Øverødvej noget for alle. Restauranten byder på klassiske pizzaer, men har også et godt udvalg af gourmetpizzaer, hvor der er kælet for detaljen. Pasta og kødretter tilbydes også og kan tages med hjem eller spises i restauranten.

Le Deux | Nærum Hovedgade 87, 2850 Nærum

Café & Restaurant Le Deux er et lokalt samlingssted, hvor man kan mødes til frokost eller middag, til en hurtig espresso eller en kold fadøl med vennerne. Le Deux tilbyder smagfulde retter med et touch af brasserie. Menuen rammer de fleste smagsløg og kan nydes i restauranten, på fortovet eller i gårdhaven og er et populært valg blandt hotellets gæster.

Mest for pengene i Nordsjælland

Leder du efter rigtig god mad til rimelige penge, skal du læse med her. Udover at levere mad af høj kvalitet byder restauranterne også på spændende indretninger og beliggenheder. Vil du opleve en dejlig kro, hyggelig bryggeristemning eller er du mest til et moderne touch, guider Living Suites dig på vej.

Strandmøllekroen | Strandvejen 808, 2930 Klampenborg

For enden af Kærlighedsstien, i udkanten af Dyrehaven, ligger Strandmøllekroen i smukke omgivelser og med flot udsyn ud over Øresund. Den gamle kro fortolker det danske/franske køkken og er leveringsdygtig i smagsoplevelser i en dejlig, rolig atmosfære. Strandmøllekroen imponerer og er et godt valg til en hyggelig aften med familie, venner eller din partner.

Bryggeri Skovlyst | Skovlystvej 2, 3500 Værløse

Restaurant Bryggeri Skovlyst er et dansk mikrobryggeri og spisested i Hareskoven. Her er alt hjemmelavet og hjemmebagt; menuen skifter med årstiden og tager udgangspunkt i sæsonens råvarer. Vælger du bryggeriets egen øl til maden, er der en unik oplevelse i vente, for øllet er udviklet til at skabe den perfekte balance mellem mad og øl. Nyd en dejlig smørrebrødsfrokost, sæsonens aftenmenu eller lækre snacks og kage i den hyggelige brygstue.

Madklubben (Lyngby) | Kanalvej 3, 2800 Kongens Lyngby

Her tager menukortet udgangspunkt i det europæiske/danske køkken med særligt fokus på sæsonens grøntsager i smagfuld forening med kød, skaldyr og fisk. Madklubben er en moderne restaurant med rustikke, organiske træborde og danske designmøbler. Priserne er fair og portionsstørrelserne tilpas.

Fine dining i Nordsjælland

Er du kvalitetsbevidst og nysgerrig på hvad Nordsjælland kan friste med, har vi håndplukket tre eksklusive restauranter, som uden tvivl vil give dig en særlig oplevelse. Restauranterne ligger i naturskønne omgivelser og er kun en kort køretur fra Hotel Living Suites.

Søllerød Kro | Søllerødvej 35, 2840 Holte

Michelin-præmierede Søllerød Kro byder på fransk inspireret gourmetkøkken med matchende vinkort. Den gamle kro ligger i naturskønne omgivelser og er både nationalt og internationalt kendt som en af verdens bedste restauranter. På Søllerød Kro serveres altid det ypperste og er du til madoplevelser i international topklasse, er restauranten absolut et besøg værd.

Den Røde Cottage | Strandvejen 550, 2930 Klampenborg

Med idyllisk beliggenhed i skoven serverer Den Røde Cottage kulinariske oplevelser i en dejlig atmosfære. Køkkenet prioriterer lokale leverandører og menuen afspejler årstidernes skiften i velsmagende retter, der er formet med omhu efter franske teknikker. Så tag på smagsrejse med Den Røde Cottage og få en unik oplevelse i charmerende omgivelser.

Restaurant Sletten | Gl Strandvej 137, 3050 Humlebæk

Midt i idylliske Sletten Havn, omgivet af hyggelige fiskerhuse og både, ligger Restaurant Sletten med flot udsigt til bådehavn og Øresund. Maden tager afsæt i det moderne dansk-nordiske køkken med rødder i den mere traditionelle klassiske franske stil. Alle retter er lavet af de bedste råvarer og serveres i ”mindre” størrelser. Fisk og skaldyr leveres af de lokale fiskere og er altid at finde på menukortet.

God fornøjelse og velbekomme.

Seværdigheder

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae