Besøg København

En Københavnertur indeholder shopping og sightseeing. Få en dag til at gå i København med besøg på trendy cafeer, sejltur og smukke museer.

Kongelige Slotte

Amalienborg Slot

Amalienborg Slot er hvor Dronningen, samt Prins Frederik og Prinsesse Mary, bor. Er flaget oppe betyder det at de er hjemme.

Den kongelige livgarde passer dagligt på slottet og kongefamilien og kommer man kl 12:00, kan man opleve garderskiftet. Garderne går hver dag fra Rosenborg Slot op til Amalienborg.

Rosenborg Slot

Rosenborg slot ligger central I København i gåafstand fra Nørreport station. Man kan få rundvisninger på slottet hele året og det er også her at Dronningen har sine Kongelige Tiaraer og smykker til skue for alle med interesse. Garderne går hver dag kl. 12:00 fra Rosenborg Slot op til Amalienborg Slot.

Sightseeing

Lej en Båd

Vil du have en mere intim oplevelse på vandet, bør du leje en af de populære GoBoats. Du lejer en båd ved havnebadet på Islandsbrygge og så kan familien og vennerne tage med ombord. Der er plads til at I kan spise jeres frokost, mens i sejler forbi de mange seværdigheder.

GoBoats

Havnerundfart

Oplev København fra vandsiden. Flere steder finder du kanalrundfarten ligge til i København. Start enten i Nyhavn eller på Højbro Plads. Se den lille havfrue, operaen og Christianshavn på ruten. Der er guide med ombord som fortæller om de spændende bygninger som man passerer.

Køb billet

Food Tours

Oplev de moderne trendy madsteder i København på en ny måde. Tag på Food Tour og få smag for anderledes restaurantoplevelse.

FoodTours

Hop-on og Hop-Off Bus

Som i mange andre byer kan du nemt se København med Hop-on bus.

Det er nemt og bekvemt og du får set det meste af byen uden at slide hul på sandalerne. Vil du hellere en smut udenfor København, så kan du også tage en guided tur til Nordsjælland.

Sightseeingbusser I København

Segway Tours

Oplev byen på en Segway. Med guide kommer I rundt til mange af de berømte seværdigheder på Segway.

Segway tours

Populære steder

Kødbyen

Kødbyen er et livligt kvarter nær på Vesterbro. Her finder du trendy restauranter, barer og cafeer. Populære restauranter: FiskebarenNoho.BarRestaurant Gorilla

Islands Brygge Havnebad

PÅ en varm sommerdag, byder københavn på flere steder til en dukkert. Islands brygge er særligt populært blandt unge. Der er også herfra man kan leje en GoBoat og sejle ud i københavns kanaler.

Lej en GoBoat

Bispebjerg Kirkegård

Bispebjerg Kirkegård er blevt særdeles berømt for sine mange smukke kirsebærtræer. Masser af turister kommer hvert år i foråret for at tage billeder af dette smukke sted.

Christianshavn

Christianshavn er en hyggelig bydel på vej til Amager. Det er også her Christiana ligger. Bydelen emmer af maritim atmosfære med sejlbåde og husbåde i Christianshavns kanal.

Tag en gåtur på Cirkelbroen, som går over Christianshavns Kanal. Broen er tegnet af den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson og har en smuk arkitektur.

Botanisk Have

I Botanisk Have i København findes blandt andet et arboret med over 100 år
gamle træer, stenhøje, gamle rosensorter, stauder og danske planter.

Museer

Glyptoteket

Ny Carlsberg Glyptoteks stifter, brygger Carl Jacobsen, var en passioneret kunstsamler, som samlede antik og moderne kunst fra hele verden. Det var oprindeligt ment som hans eget sted.

Glyptoteket

Nationalmuseet

Nationalmuseet er Danmarks statslige, kulturhistoriske hovedmuseum og omfatter såvel danske som udenlandske kulturers historie. Det har til huse i Prinsens Palæ ved Frederiksholms Kanal i København. Museet er populært for både børn og voksne.

Besøg Nationalmuseet

Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst er Danmarks nationalgalleri og landets hovedmuseum for billedkunst. Det ligger i Sølvgade i Indre By, København ud til Østre Anlæg. Museet indeholder mere end 700 års kunst og kunsthistorie.

SMK

Thorvaldsens Museum

Thorvaldsens Museum er et kunstmuseum på Slotsholmen i København ved siden af Christiansborg. Museet rummer en lang række af Bertel Thorvaldsens værker: originale gipsmodeller, der blev brugt ved fremstillingen af hans endelige marmor- og bronzeværker.

Besøg Thorvaldsens Museum

Seværdigheder

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae