Kronborg Slot

Kronborg Slot ligger i Helsingør og er nok mest kendt for Hamlet, Shakespeares berømte skuespil. Slottet ligger i gåafstand fra Helsingør station og kan besøges året rundt.

Lær om Frederik d. 2, som kæmpede med Sverige i 7 års krigen, oplev Danmarks smukkeste fest-og dansesal med de smukke Kronborg tapeter, som fortæller om 100 års kongehistorie.

Lær om belejringen af slottet under krigen. I kassematterne kan man gå ind tur ind og se hvordan Holger Danske, den danske sagnhelt sover. Sagnet siger at han vågner op den dag Danmark er under en trussel.

Læs mere om Kronborg slot og køb din billet her

Hamlet Teater

Shakespeare valgte at Hamlet skulle udspille sig på Kronborg i Helsingør og vi kender alle de berømte ord ”To be or not to be…”

Hvert år opfører Kronborg Slot skuespil og sjove aktiviteter for børn og voksne. Skuespillere bevæger sig rundt på slottet og interagere med publikum, så du føler dig som som en del af renæssancetiden.

Læs mere om Hamlets forunderlige verden

Seværdigheder

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae