Anvendelse af allergener

Herunder findes en liste over allergener som findes i vores morgenmadsprodukter.

For yderligere information kontakt venligst personalet.

Allergen
Hvor findes det?
Gluten Hvede (alle former, herunder hård, semulje, spelt, kamut, enkorn og faro), byg, rug, havre og malt. Brød, morgenmadsprodukter, pålæg.
Æg Albumin/æggehvidestof, Konalbumin, æg (pulverform, fast form, æggehvide og -blomme) globulin, lysozym, ovalbumin, ovomucin. Bagværk og bage blandinger.
Jordnød Peanuts, jordnøddeolie, mandelonas og jordnøddeprotein. Bagværk
Mælk Kasein (hydrolysat), kaseinater, valle (i alle former), lactoalbumin (fosfat), laktose, lactulose, lactoferrin, lacto-globulin, mælkeproteinhydrolysat. Ost, smør, bagværk.
Nødder Mandel, hasselnød, valnød, akajonnød, pekannød, paranød, pistacienød, queenslandnød, macadamia, cashewnød og produkter på basis heraf. Smør, bagværk,
Sesam frø Sesam frø. Brød.
Sulfitter E220-228, kaliumdisulfit eller calciumsulfit; natriumsulfit,

natriumhydrogensulfit eller sulfitter og svovlsyrling.

Ikke-alkoholiske drikke, aftappet saft og koncentrater, frugter.
Lupin Lupinmel, lupinfrø lupinbønne Bagværk.