Længere ophold

Har du brug for et længere hotel ophold. Hos Living Suites tilbyder vi fast månedpris for dig som vil bo længere end en måned.

Ophold i længere tid

Har du brug for en Hotellejlighed i længere periode på mere end en måned? Uanset om du skal på forlænget forretningsrejse, er mellem to boliger eller dit hus er ved at blive renoveret, så kan vi finde en løsning som passer til jer.

Alle vores hotel lejligheder har eget køkken, bad og balkon. Du har samtidig fuld adgang til alle hotellets faciliteter, herunder fitness, vaskeri, Gaming room og du kan leje et af vores opbevaringsskabe til flyttekasser.

Fast Månedspris

Vi anser ophold som varer i mere end en måned for et langtidsophold. Vi kan tilbyde en fast månedspris for længere ophold på over en måned. Udfyld formularen med datoerne for dit ophold og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer med et uforpligtende tilbud.

Flytning

Hvis du står uden tag over hovedet i en periode, så kan vi tilbyde dig en af vores store hotellejligheder.

Du får en stor privat altan, et fuldt udstyret køkken og et moderne badeværelse, og der er plads nok til ekstra bagage. Benyt dig af Living Suites indtil du har fundet den helt rigtige bolig i København.

Forsikringssager

Har du haft indbrud, vandskade eller oplevet andre problemer med din nuværende bolig, så kan du lade forsikringsselskabet indlogere dig hos os, mens de udbedre skaderne? Vi tilbyder store lejligheder, i stedet for et lille hotelværelse.  Du vil med sikkerhed føle dig hjemme hos os, da du kan  muligheden for at pakke dit tøj ud, og lave din egen mad i et fuldt udstyret køkken. Du kan desuden benytte alle hotellets fællesområder.

Registrer din adresse

Hvis du mangler et sted at registrere din midlertidige adresse, hjælper vi dig gerne med at udforme et dokument til folkeregisteret som bekræfter din adresse hos os. Alle vores gæster kan registrere deres adresse hos Living Suites i folkeregistret.

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan du booker en hotellejlighed til længere ophold? Så tag kontakt til os på kontaktformularen.

Så sender vi dig et tilbud, som passer til dine behov.

Bekvemmelighed

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Skøn beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Gode faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness

Hotellejligheder

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds