Besøg Københavns Museer

Museer

Glyptoteket

Ny Carlsberg Glyptoteks stifter, brygger Carl Jacobsen, var en passioneret kunstsamler, som samlede antik og moderne kunst fra hele verden. Det var oprindeligt ment som hans eget sted.

Glyptoteket

Nationalmuseet

Nationalmuseet er Danmarks statslige, kulturhistoriske hovedmuseum og omfatter såvel danske som udenlandske kulturers historie. Det har til huse i Prinsens Palæ ved Frederiksholms Kanal i København. Museet er populært for både børn og voksne.

Besøg Nationalmuseet

Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst er Danmarks nationalgalleri og landets hovedmuseum for billedkunst. Det ligger i Sølvgade i Indre By, København ud til Østre Anlæg. Museet indeholder mere end 700 års kunst og kunsthistorie.

SMK

Thorvaldsens Museum

Thorvaldsens Museum er et kunstmuseum på Slotsholmen i København ved siden af Christiansborg. Museet rummer en lang række af Bertel Thorvaldsens værker: originale gipsmodeller, der blev brugt ved fremstillingen af hans endelige marmor- og bronzeværker.

Besøg Thorvaldsens Museum

Seværdigheder

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae